Sepäntyöt

Sepän paja


Pajalla syntyy yksilöllisiä käyttö- ja koriste-esineitä perinteisin kuumataonnan menetelmin. Pääpaino pajan tuotannossa on mittatilaustöissä, jotka suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan.

Puusepäntöinä valmistamiani tuotteita täydennän taotuilla heloilla ja koristeosilla. Valmistan koristeita ja heloja myös yksityisten harrastajien ja yritysten projekteihin.

Tuotteita löydät myös verkkokaupasta.

Peippolan Paja on Taidesepät ry:n ja Suomen Sepät ry:n jäsenyritys.
Olen ollut Taidesepät ry:n yhdistyksen hallituksen jäsen vuodesta 2017 ja yhdistyksen sihteeri vuodesta 2021.
Taidesepät ry valitsi minut Vuoden Taideseppä 2021 palkinnon saajaksi.

Taontaelämykset


Haluatko tulla kokeilemaan taontaa? Kerää kaveriporukka kasaan ja järjestetään unohtumaton taontakokemus toiveidenne mukaan. Taontaelämys on myös mahtava ohjelmanumero vaikka polttareihin.

Tarvitseeko yrityksesi ohjelmaa esimerkiksi tyky-päivään tai haluatteko järjestää jotain unohtumatonta tärkeälle asiakkaalle? Mikäli pajavierailu ei sovi aikatauluunne, pakkaan pajan autoon ja tulen teidän luoksenne.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään ratkaisu tarpeellesi.

Sukutilaviirit


Peippolan Paja on valmistanut ProArgialle viralliset sukutilaviirit ja pienoissukutilaviirit vuodesta 2019.

Sukutilaviirin voi saada maatila, joka on ollut nykyisen omistajasukunsa hallussa yhtäjaksoisesti vähintään 200 vuotta, on toimiva maa- tai metsätaloustila ja myöntämistä edeltää Kansallisarkistossa teetetty tutkimus tilan omistusvaiheista.
Pienoissukutilaviirin voi saada jokainen sukutilalta kotoisin oleva henkilö tai tämän jälkeläiset edellyttäen, että sukutilalle on myönnetty sukutilaviiri.